GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Fotografii fără limite de ȋnălţime

Ce fac adolescenții din Rusia atunci când se plictisesc? Unii dintre ei și-au făcut o pasiune din a escalada cele mai înalte clădiri din țara lor și nu numai, pentru a se fotografia în ipostaze cât se poate de periculoase.

Tinerii au făcut o competiție din realizarea unor selfie-uri șocante, la mare înălțime, postând apoi imaginile pe rețelele de socializare. 
Pasiunea lor bizară are și un nume – „alpinism urban” sau „rooftopping”, pentru că acest sport extrem se practică numai pe acoperișurile celor mai înalte clădiri. O astfel de preocupare cât se poate de periculoasă are și consecințe pe măsură. Numeroși adolescenți teribiliști și-au pierdut viața încercând să se fotografieze pe cele mai înalte clădiri. 

„No limit, no control”

Acest lucru ne oferă un motiv în plus de a vă face cunoștință cu Angela Nikolau, o tânără din Rusia,  care s-a specializat în a-şi face cele mai periculoase selfie-uri posibile! Amatoare de aventuri şi adrenalina, Angela se urcă pe clădiri foarte înalte şi îşi face poze în locuri incredibile!

Experiențele ei sunt pe cât de originale și neobișnuite, pe atât de periculoase.

Ea este mereu în căutarea unor noi provocări și aventuri, de la statul pe marginea unui zgârie-nori la mersul pe acoperişul unei clădiri înalte, toate imaginile ei fiind frumoase și înfricoşătoare în același timp.

Unele dintre selfie-uri sunt făcute de prietenii ei, care sunt la fel de curajoşi ca şi ea.

Pentru a o cunoaște mai bine, puteți să-i urmăriți peripețiile fotografice pe contul de Instagram https://www.instagram.com/angela_nikolau/, care are mii de fani, semn că oamenii îi apreciază curajul.

Vă avertizăm că nu merită să încercați personal experiențele văzute în imagini. Acestea sunt extrem de periculoase.

 

 

 

Photo Credit: https://ro.pinterest.com/

https://www.photoworkout.com/rooftopping/

 

Posted by on mai 20, 2018. Filed under DIVERTISMENT,EVENIMENT,HOME,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry