GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Vise şi culoare în universul fantastic al fotografiei

Finitudinea lumii reale, poate chiar rutina şi urâţenia ei creează bazele psihanalitice ale artei fantastice, o lume a fanteziei care exprimă dorinţele şi speranţele mai mult sau mai puţin secrete ale oamenilor.

Victor Masek (1937, Bucureşti – 2002, Bucureşti  – estetician, traducător şi critic de teatru) spunea că libertatea absolută a artei fantastice nu este decât imaginea răsturnată, în oglinda a necesitatilor lumii reale.

Prezentăm un album care este  o fuziune de stiluri, de la oniric la fine art, lucrări care ne introduc în universul unor creatori plini de fantezie, atât în compoziţie, culoare dar mai ales în atmosferă şi cu multă graţie demonstrează calităţi estetice excepţionale.

Sunt mari tehnicieni care folosesc diverse metode digitale, arta lor fiind o invitaţie la vis, probând optimismul culorii sau luminii.

 

 

Sursa: Internet

 

 

Posted by on septembrie 26, 2018. Filed under HOME,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry