GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Lifestyle: O vacanţă pe fond albastru

Ȋn dreapta și ȋn stȃnga valuri, ȋn faţă și ȋn spate tot o ȋntindere de ape, cȃt vezi cu ochii.

Suntem pe un orășel de metal, o staţiune de vacanţă plutitoare, ȋnaltă cȃt un bloc cu 10 etaje. O croazieră pe mare sau ocean este o opţiune modernă, din ce ȋn ce mai căutată, din ce ȋn ce mai “cool”.

Un vapor de croazieră este o lume ȋn sine, cu cel puţin 2000 de angajaţi și peste 4000 de turiști, un loc unde plimbarea pe mări și oceane oferă liniște și peisaje fără cusur.

Aici există mȃncare din belșug ȋn restaurante “plimbă tava” sau “a la carte” incluse ȋn preţ, locuri de joacă, un teatru, casinouri și baruri. Numai băutura se plătește și nu puţin.

Oaspeţii sunt diferiţi, iarna mai familiști, vara mai puși pe “agăţat”, germani sobri, italieni gălăgioși sau spanioli veseli. Petrecerea e ȋn toi, preţurile unei croaziere sunt diverse, ȋn funcţie de anotimp, de la sute , la mii de euro.

Pentru cei ce nu au fobia apei, o vacanţă pe mare, acompaniaţi de Poseidon, este un timp de relaxare interesant și plăcut….mai puţin cȃnd este furtună.

Ȋn plus, pe ultima punte de sus, peisajele marine, apusurile grandioase și răsăriturile de brocard te conduc spre o frumuseţe naturală unică prin puritatea și pitorescul ei.

 

Text & Foto: Cornel Gingărașu

Posted by on august 8, 2018. Filed under HOME,NEWS,PORTOFOLII. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry