GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Poreclită “Biserica Găina”, loc de rugăciune tainic ȋn pădurea indoneziană

Din păcate nu a fost terminată niciodată….o biserică tainică, construită de un bărbat care a avut o viziune divină, numită ȋn original “Gereja Ayam”, atrage numeroși vizitatori care călătoresc ȋn zona Magelang, din insula Java.

Ȋn planul original, era un loc sfȃnt, de reculegere, dar și refugiu pentru oamenii cu dizabilitati fizice sau bolnavii mintal. Daniel Alamsjah, iluminat ȋn vis de Dumnezeu a ȋnceput construcţia ȋn 1990.

Proiectul lui Daniel era o clădire ȋn formă de porumbel dar a intrat ȋn legendă și ȋn folclorul local ca, găina.

Artiștii locali au ȋmpodobit și pictat “biserica Găina”, aceasta devenind pe lȃngă o atracţie turistică, un loc de pelerinaj panteist, locul unde se ȋntȃlnesc creștinii, cu budiștii și musulmanii ȋn pace și armonie.

Probabil că, din cauza religiei mele creștine, oamenii au crezut că ridic o biserică. Dar nu este o biserică. Am construit o casă de rugăciuni … un loc ȋn care să vină oamenii care cred ȋn Dumnezeu”, a declarat el.

 

Sursa: Internet

Posted by on iulie 16, 2018. Filed under HOME,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry