GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Fotograf să fii….noroc să ai…

În istoria fotografiei există şi nişte imagini care se strecoară pe lângă capodopere, opere de artă, care au în spate ore de muncă şi concept. Acestea pot fi concurate de imagini simpatice, bizare, uneori uimitoare care nu sunt decât rodul coincidenţei, a unei potriviri în timp şi spaţiu.

Fotografiile ne rămân în memorie, depăşesc realitatea imediată,  sunt rapid absorbite de percepţia noastră, se suprapun pe nişte pattern-uri de bază ale mentalului, fiind spectaculoase şi unice, poveşti vizuale a unor momente unice….

aici avem un mic album al norocului în fotografiei….cu adevărat “le moment décisif”.

Un comunist odată a fost acuzat că la ieşirea din casă îşi făcea semnul crucii. El a explicat că de fapt duce mâna la cap ca să nu îşi uite ochelarii, duce mâna la pantaloni să verifice ca şliţul să nu fie descheiat, la dreapta să fie sigur că are carnetul de partid şi la stânga, buletinul…..Acum trebuie să căutam instinctiv aparatul de fotogafiat, bineînţeles şi telefonul….

 

Sursa fotografiilor: Internet

 

Posted by on iunie 6, 2018. Filed under FOTOGRAFIE,HOME,LUMEA FOTOGRAFIEI,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry