GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Gerald l-a omorât pe Carlos – Riscurile meseriei

Un cineast din Africa de Sud, Carlos Carvalho, a fost ucis pe platourile de filmare din cauza unor răni provocate de girafa Gerald.
Deși a fost transportat la spital cu un elicopter, cineastul în vârstă de 47 de ani nu a supraviețuit, relatează CNN.

„Carlos filma un lungmetraj la Glen Afric din oraşul Broederstroom şi a suferit un incident fatal în care a fost implicată o girafă pe platoul de filmare. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul Milpark din Johannesburg, dar a decedat din cauza rănilor suferite, miercuri, la ora 20.50”, a anunțat agenția CallaCrew.
Potrivit companiei de producție Two Oceans Production, cineastul lucra ca operator de cameră pentru filmul de televiziune german „Premium Nanny 2” când a fost lovit în cap de o girafă mascul.

Carlos Carvalho a primit un premiu din partea Academiei de film africane în 2014, pentru imaginea lungmetrajului “The Forgotten Kingdom”, precum şi un Leu de Argint la Cannes Lions, în 2003, pentru o reclamă la serviciul public Childline.

 

https://edition.cnn.com/2018/05/07/africa/south-africa-giraffe-kills-filmmaker/index.html

Posted by on mai 12, 2018. Filed under COTIDIAN,EVENIMENT,HOME,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry