GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Povestea porcului, ȋn scenă și ȋn spatele ei

Teatrul de Păpuși “Gulliver”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați, va organiza, în perioada 14-19 mai, cea de-a XXVI-a ediție a, cel mai îndrăgit eveniment de acest gen, dedicat copiilor, tinerilor și adulților, din Galați.

Festivalul Internațional de Animație “Gulliver” este un eveniment cultural care are clienţi ce vin numai cu mami, tati sau buni….mai au și scutece, suzete și biberoane. Deoarece sunt clienţi foarte pretenţioși și preţioși ….sarcina artiștilor din teatrul de păpuși este mult mai dificilă. Trebuie să devii copil, să-i ȋncȃnţi cu povești și jocuri pe cei cu vȃrste de 3,4 anișori. Junii, cei de peste zece ani, sunt acasă și se luptă cu dușmanii virtuali pe tabletă.

Vă invităm la un frumos spectacol din cadrul festivalului, sub marca teatrului de marionete Arad, ȋn care ȋncă o dată a ȋnvins binele și iubirea….iar porcul s-a făcut print….la noi, ȋn viaţă ordinară se făcea la grătar.

Urmăream arabescurile actorilor și ale marionetelor ȋn această deosebită interpretare, efervescenţa și bucuria acestor oameni inimoși….

Ȋn momentele de pauză, cȃnd se schimbă decorurile sau costumele, ei ies o clipă din aura actorului și atunci ȋși arată concentrarea, osteneala chipului, efortul actului artistic – oameni care devin prin dăruire pentru o oră, niște ȋngeri.

 

(15.05.2018 – Grădina Publică Galaţi, Spectacol: Povestea porcului, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad – Trupa Marionete, 50 min)

Informaţii despre desfășurarea

evenimentelor: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/

Galerie foto: Cornel Gingărașu

Posted by on mai 16, 2018. Filed under CULTURAL,DIVERTISMENT,EVENIMENT,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry