GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Diluate (IV)

Am avut doi prieteni copaci. Ce secrete foșneam împreună! I-am pierdut în deceniile teilor înfloriți, printre crengi amirosind aproape. Au rămas în urmă. Și mi s-a strâmbat gâtul tot uitându-mă, an de an, după ei.

“Printre atâtea corpuri, caut suflete.” Scrie mare, pe un perete public. Și trupurile trec, neștiutoare, nepăsătoare, pe lângă un număr de telefon, adăugat prevăzător alături de anunțul disperat. Hei, sufletele nu dispun de telefoane mobile! îmi vine să strig. Nu sună nimeni! Din perete iese cineva cenușiu, șoptindu-mi acid: “Nu te ambala, ies eu din când în când.”

Culmea rafinamentului la o săptămână a modei de la Paris: final apoteotic cu mireasa plimbată în roabă. Întoarcerea la esență. Mașinile supărate, de zeci de mii de euro, care se întorc de la mare, pe biata noastră autostradă, bară la bară cu Loganurile… Suntem europeni, suntem în trend.

Și vara se întinde leneș peste iluziile noastre.

© Katia Nanu

Posted by on mai 6, 2018. Filed under HOME,IN CAUTAREA CHEFULUI PIERDUT,NEWS. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry