GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Condamnată să-ţi scoată reveria din tâmple

Ȋncerc să creez ceva valoros și accesibil pentru oricine dorește să caute sensuri ascunse ȋn imaginile mele. O imagine frumoasă nu mai este de ajuns, din punctul meu de vedere, și cred că ȋn spatele unei fotografii este nevoie de un concept și o estetică evocatoare.”

© Evelyn Bencicova  Self portrait for CHASSEUR-MAGAZINE

Evelyn Bencicova este nu doar un fost fotomodel de o frumusţe atipică, ȋn vȃrstă de 26 de ani, ci și un fotograf implicat ȋn diferite proiecte personale sau ȋn domeniul modei, care creează prin imaginile sale un univers absolut bizar. Personajele sale sunt palide, grațioase, afișȃnd o goliciune aproape lirică, dar foarte expresivă.

Pentru Evelyn nu contează neaparat personajul sau obiectul pe care ȋl fotografiază, ci conceptele de la baza acelui proiect.

 

Pentru ca noi, oamenii, să ne depășim temerile, trebuie să ne confruntăm cu ele, în mod inevitabil. Aceasta este lecția de viață pe care o urmează Evelyn Bencicova când vine vorba de arta ei. Tânăra  din Slovacia, ne oferă imaginile cu interpretarea proprie asupra omenirii, lăsând privitorul cu o impresie uluitoare.

 

Foto credit: http://evelynbencicova.com/

 

http://www.kaltblut-magazine.com/artist-of-the-week-evelyn-bencicova/

Posted by on mai 24, 2018. Filed under HOME,NEWS,PORTOFOLII. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry