GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Friday night fever

 Alături de credincioși la Slujba din Vinerea Mare

Ecoul acestei suferințe este deja auzit în fiecare cuvânt al  închinarii – unic și incomparabil, atât în puterea sensibilității și sentimentului, cât și în profunzimea compasiunii nelimitate pentru suferința Mântuitorului. Sfânta Biserică deschide înaintea ochilor credincioșilor o imagine completă a suferinței răscumpărătoare a Domnului, începând cu sudoarea sângeroasă din Grădina Ghetsimani până la răstignirea de pe Golgota.

Luându-ne înapoi în ultimele secole, Sfânta Biserică ne aduce la picioarele crucii lui Hristos ridicată pe Golgota și ne face să fim prezenți printre spectatorii tremurânzi ai tuturor torturilor Mântuitorului.

Am mers la Catedrala din Galaţi, am stat printre credincioși….nu poate exista suflet creștin sau necreștin care să nu fie copleșit de această masă de oameni care ȋntr-un glas se roagă și ascultă slujba, o reacţie de fuziune care te propulsează ȋn extraordinar, spre spirit și esenţă.

 

 

Foto: © Adrian Mociulschi

Posted by on aprilie 7, 2018. Filed under COTIDIAN,EVENIMENT,HOME,NEWS,PORTOFOLII. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry