GRAND Galleries

Galleries

[Galleries not found]

Nimic nu va mai fi ca înainte

Vineri 23 martie, la ora 18.00, la o zi de la deschiderea celui de-al patrulea sezon KineDok la București, cu proiectia filmului ceh „Nimic nu va mai fi ca înainte” („Nothing Like Before”), pentru a putea beneficia de prezența regizorilor Lukáš Kokeš și Klára Tasovská, MUZEUL DE ARTĂ VIZUALĂ GALAȚI a difuzat același film.

Un documentar excelent care la un moment dat din cauza fluidităţii și emoţiilor excelent prezentate, uiţi că este un documentar și ai zice că e un film artistic profesionist. Problematica serioasă, dialoguri cu sens, sobrietatea mijloacelor filmice, realismul abordării, duc acest film spre top și ne fac să ne gȃndim la cinematografia cehă ca la una de referinţă.

Filmul îl interpretează pe Teo, Renata, Anicka și Nikola într-un moment în care se își dezvoltă maturizarea. Ei au împlinit 19 ani, au o viață normală de adolescenți și au frecventat aceeași școală într-un mic oraș de frontieră ceh.

ORGANIZATOR: MUZEUL DE ARTĂ VIZUALĂ GALAȚI
ORGANIZATOR NAŢIONAL: Asociația One World Romania
ONLINE: oneworld.ro | kinedok.net
PARTENERI INTERNAȚIONALI: Institute of Documentary Film (Rep. Cehă), Filmtopia (Slovacia), Eclipse Film (Ungaria), ReStart (Croația), Bergen International Film Festival ( Norvegia), Activist 38 (Bulgaria)
CU SPRIJINUL: Centrul Național al Cinematografiei

Invitat special: Andreea Bratosin coordonator program KineDok. 

 

Posted by on martie 31, 2018. Filed under CULTURAL,EVENIMENT,FILM,HOME. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry