Descoperă cel mai promiţător brand brăilean. Intră în concurs cu www.brailapebune.net

Brand

 

Toată lumea vorbeşte despre branduri, mai puţin despre cele autentice româneşti. Haideţi să le descoperim împreună! Programul “ Cel Mai Promiţător Brand Românesc” este o platformă pentru antreprenorii români, un program al cărui obiectiv este susţinerea brandurilor românesti şi promovarea brandingului. Competiţia este deschisă acum chiar şi Start-up-urilor, aşa că, dacă eşti la început, nu ezita! La final, câştigătorul va beneficia de un program de branding gratuit din partea agenţiei de branding Seed Consultants. Seed Consultants este singura agenţie de branding din România care are un parteneriat de lucru cu Landor Associates, o companie internaţională de consultanţă de brand şi design, una dintre cele mai importante companii de branding globale.

 

5 motive pentru a aplica acum la Cel Mai Promiţător Brand Românesc:

 

  1. Beneficiezi de un audit profesionist al tuturor activităţilor tale de marketing – vei primi la final o listă de sugestii de îmbunătăţire care te pot ajuta să îţi creşti brandul.
  2. Desenăm împreună un plan de lucru, bazat pe nevoile brandului tău, pentru 3 luni.
  3. Te bucuri de endorsment prin Medalia Cel Mai Promiţător Brand Românesc.
  4. Participi la workshopuri dedicate antreprenorilor ca tine, la evenimentul de încheiere a programului.
  5. Îţi creezi relaţii printre ceilalţi participanţi, în urma evenimentului de încheiere, deschis exclusiv celor înscrişi în program.

 

Completează formularul: http://celmaipromitatorbrand.ro/aplica-acum/  şi trimite-l până la data de 20 iulie 2014:

  • prin e-mail la brand@seed-consultants.ro
  • prin poştă la adresa strada Gârlei, nr. 1B, sector 1, București

 

PROPUNERILE WWW.BRAILAPEBUNE.NET SUNT:  Jolie BoutiqueCofetaria Charlotte si Brutaria Frontera

 

 

 

Posted by on July 4, 2014. Filed under headlines. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry