Stancu e pregătit să dea afară Prefectura din Palatul Administrativ

Prefectura Braila

 

Preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, pare pregătit să meargă până în pânzele albe în revolta sa faţă de decizia Guvernului de a nu-l consulta în vederea numirii noului prefect al Brăilei, Vasilica Vîlcu.

Palatul Administrativ va intra curând în proces de reabilitare, cheltuielile urmând să fie suportate de către Primărie, Consiliul Judeţean şi Prefectura Brăila. În acest sens, Bunea Stancu a avertizat-o voalat pe Vasilica Vîlcu că, în cazul în care nu va contribui la aceste reparaţii, va fi nevoită să caute un alt sediu pentru prefectură, anunţă publicaţia Pro Brăila. Bunea Stancu îi avertizează pe cei din prefectură, în mod indirect pe Vasilica Vîlcu, că au toate şansele să fie daţi afară din clădire, în eventualitatea în care nu vor participa financiar la reabilitarea clădirii.

Gheorghe Bunea Stancu, în cadrul unei conferinţe de presă:

Toţi cei care stau în Palatul Administrativ plătesc utilităţile, inclusiv cei de la Prefectură. Imobilul este al statului şi activitatea de acolo se desfăşoră în baza unui comodat. Numai că acum, când începe reparaţia, fiecare trebuie sa suporte o cotă-parte. Şi, din acest punct de vedere, este posibil să avem o oarecare problemă din partea Prefecturii. Nu vom sta cu imobilul nefăcut pe motiv că cei de la Prefectură nu au bani. Vor fi mai multe variante, posibil vor căuta o altă clădire pentru a-şi desfăşura activitatea. Este vorba de un proiect administrativ şi clădirea trebuie reparată. Acest proiect este întocmit chiar de Prefectură. Se vor face lucrări la grupurile sanitare, la instalaţia de încălzire, la multe lucruri.

Palatul Administrativ a beneficiat de puţine reparaţii, ultimele fiind efectuate în cursul anului trecut, când s-au refăcut treptele de la intrarea în Primăria Brăila, subliniază Pro Brăila.

Posted by on March 28, 2014. Filed under ADMINISTRATIE,Brăila,Breaking News,Local,Ştiri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry