Dan BISTRICEAN – A fi sau a nu fi pregătit

COPERTAdan

 

Deputaţii români din Comisia juridică au respins săptămâna trecută proiectul de parteneriat civil între persoane de acelaşi sex, iniţiat şi propus de nefericitul şi infatigabilul Remus Cernea. Decizia este salutară, parlamentarii aducând argumente de bun simţ în combaterea unui program ruşinos de promovare oficială a sodomiei. Una dintre cele mai categorice opinii contrare proiectului a venit din partea deputatului Aurel Vainer, reprezentant al cultului mozaic, care a subliniat: „În iudaism există trei păcate capitale: idolatriile, crima şi relaţiile sexuale nepermise, incluzând aici homosexualitatea. Categoric, cultul mozaic nu poate fi de acord cu o astfel de propunere legislativă”.

Deputaţii români creştini-ortodocşi au accentuat ideea că astfel de aberaţii primejduiesc conceptul de familie tradiţională, practic prin aceste iniţiative urmărindu-se tocmai „destabilizarea familiei” şi crearea unui „haos social”.

Însă în toată argumentaţia pertinentă a deputaţilor din Comisia juridică s-a strecurat, în cazul unui parlamentar, o nuanţă care este la fel de periculoasă ca proiectul în sine supus dezbaterii. Astfel, cineva a opinat că : „Românii nu sunt pregătiţi pentru astfel de experimente…” Avem convingerea că remarca a fost rostită fără o intenţie ascunsă, dar acest clişeu cu „nu suntem pregătiţi pentru…”, exprimă în fapt o perversă tehnică de inoculare a unor proiecte, teorii aberante. A nu fi pregătit pentru ceva, în cazul nostru pentru urâciunea sodomiei, înseamnă că mai trebuie să… „evoluăm”; nu e momentul acum, dar va fi. E logic, nu? Ei, când va veni acest moment? Desigur, odată cu schimbarea generaţiei, adică înalta responsabilitate de a gira generalizarea păcatului le revine copiilor noştri. Am spus-o şi cu alte ocazii, homosexualitatea de astăzi e mai mult decât credem noi, e o ideologie care trebuie impusă cu paşi mici şi siguri, dinamitarea societăţii normale urmând să se facă în trepte.

Cam acesta e tâlcul, ei au răbdare, iar noi nu suntem pregătiţi. Să dea Dumnezeu să nu fim niciodată!

 

 

Posted by on March 11, 2014. Filed under COLUMNISTS,Dan Bistricean. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry