Constanţa – Primarul din Ghindăreşti, reclamat la Poliţie că arată semne obscene

Adrian Vartolomei. Foto: Replica

Adrian Vartolomei. Foto: Replica

 

Primarul din Ghindăreşti a fost reclamat la Poliţie că arată semne obscene localnicilor. Un bărbat a depus plângerea în dimineaţa de 27 martie, menţionând că Adrian Vartolomei “îi arată un deget” de câte ori trece pe lângă el. Localnicul susţine că la mijloc este vorba de altercaţia de la finele anului 2013, el fiind fratele unui martor, de unde şi presupusul comportament al primarului. Spiritele continuă să fie încinse la Ghindăreşti! Dacă anul 2013 s-a încheiat prin plângeri la Poliţie şi spitalizări, edilul Adrian Vartolomei susţinând că a fost victima unei agresiuni din partea unui poliţist, respectiv Marius Ivan, iată că de data aceasta el este cel reclamat.

Un localnic susţine că nu mai are viaţă bună în localitate şi că este terorizat de primar. Mitică Nicolae este din Ghindăreşti, dar locuieşte la vreo 3 kilometri distanţă. În dimineaţa de joi, 27 martie, bărbatul a venit în localitate, moment în care s-ar fi întâlnit cu Adrian Vartolomei.

Mitică Nicolae:

Am trecut pe acolo azi dimineaţă şi primarul era în centru, într-o maşină din aceasta cu peşte, stătea cu prietenii lui. Şi, când am trecut eu, s-a întors şi a început să-mi arate semne obscene cu degetul. Trimite vorbe prin alţii că o să mă bată, uitaţi pe cine am votat…

Însă de la ce ar fi pornit totul? Presupusa victimă susţine că există o legătură cu conflictul de la finele anului 2013, el fiind frate cu martorul din dosar. Atunci, în seara de marţi, 3 decembrie, edilul ar fi fost snopit în bătaie de către omul legii, vecini de altfel, victima sunând la 112. Chiar dacă primarul a menţionat că nu ştie ce are Marius Ivan cu el, dar că nu este primul incident de acest gen, el mai fiind agresat şi în luna septembrie, se vorbeşte că totul ar fi plecat de la… gelozie. Mai precis, oamenii vorbesc despre faptul că Adrian Vartolomei ar fi avut o relaţie cu soţia poliţistului. Însă, poliţistul a negat că a fost implicat în aşa ceva.

Nicolae, care a şi depus plângere la Poliţie în dimineaţa de joi, 27 martie:

Eu sunt fratele martorului din chestia aceea cu bătaia şi ştiu totul şi acesta e motivul, îi e frică să nu vin şi eu martor şi caută orice mijloace să mă ameninţe”

Tot el susţine că mai întâmpină şi alte probleme, fiind vorba despre faptul că a vândut două maşini, iar Primăria nu vrea să le radieze.

Localnicul a spus:

Am avut două maşini şi nu vrea să mi le radieze. Am avut o Dacie, vândută din 2008 şi mi-a venit acum hârtia că am de plată vreo 1.600 de lei. De asemenea, am avut şi un Opel, pe care l-am vândut. M-am dus cu contractul de vânzare – cumpărare, m-am întâlnit cu primarul şi nu a vrut să facă nimic, mă plimba de colo – colo

 

 

 

Sursa: Replica.

Posted by on March 28, 2014. Filed under ADMINISTRATIE,Breaking News,Constanţa,Local,Ştiri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry