Caravana EURAXESS ajunge în România pe 26 martie

LogoEuraxess

Comisia Europeană a lansat o campanie de informare paneuropeană pentru a ajuta cercetătorii să găsească consiliere profesională și locuri de muncă prin intermediul portalului EURAXESS. Manifestarea itinerantă „EURAXESS – Cercetători în mișcare” va vizita 29 de orașe europene din 22 de țări (vezi MEMO/14/145) pentru a oferi cercetătorilor și celor interesați de cariere științifice consiliere cu privire la locuri de muncă, elaborarea CV-ului și drepturile de încadrare în muncă. Este de așteptat ca această campanie de două luni, cu o puternică prezență în media socială, să ajungă la aproximativ 100.000 de studenți și tineri cercetători.

Manifestarea itinerantă a fost organizată în strânsă colaborare cu centrele naționale EURAXESS din fiecare țară vizitată. La fiecare etapă vor exista sesiuni interactive, precum ateliere cu experți, sesiuni de discuții și sesiuni de prezentări științifice. Vor exista, de asemenea, sesiuni de prezentări și discuții axate pe cariere care vor avea loc în colaborare cu departamentele de resurse umane ale universităților.

Caravana va ajunge în România miercuri, 26 martie, la Universitatea din București.

Posted by on March 4, 2014. Filed under Breaking News,Uniunea Europeană. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry