Buzău – Fostul subprefect Alecu Vasile, numit administrator la SRL-ul Consiliului Judeţean

Alecu Vasile

Alecu Vasile

 

Fostul subprefect susținut de Partidul Național Liberal, Alecu Vasile, va conduce, în ­ca­litate de administrator unic, societatea comercială “Domenii Prest Serv” SRL, societate aparținând Consiliului Jude­țean și a cărei înființare a obținut acordul de principiu al deliberativului județean încă de anul trecut. Proiectul de hotărâre privin înființarea acestei societăți, care conținea și numirea pe funcție a fostului subprefect, a fost inclus, în mod suplimentar, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de ieri, însă a fost retrasă ulterior, întrucât aceasta, precum și alte două proiecte, nu ­fu­seseră dezbătute în comisiile de specialitate ale deliberativului județean. Astfel că hotărârea de înființare a noii societăți va trebui să aștepte până la următoarea ședință a Consiliului Județean, care va avea loc în luna aprilie.

SC “Domenii Prest Serv” SRL va avea, în cazul în care plenul deliberativului județean va adopta hotărârea în forma propusă de inițiator, ca domeniu principal de activitate lucrări de construcții a drumurilor și căilor ferate, iar domeniile secundare variază de la captarea, tratarea și distribuția apei, colectarea și epurarea apelor uzate colectarea de deșeuri nepericuloase, lucrări de construcții civile, sanitare, finisaje până la activități de curățenie, administrare imobile, pază, protecție și gardă.

În urmă cu un an, președintele Consiliului Județean, Cristinel Bîgiu, a susținut, la ședința ordinarăîn care a fost promovat un prim proiect de hotărâre pe această temă, că prin intermediul acestei societăți s-ar putea derula mai lesne anumite investiții pe care instituția pe care o conduce dorește să le realizeze, precum parcul industrial ori administrarea hotelului de la Fișici-Bozioru după preluarea acestuia. De asemenea, prin aceeași societate, susținea Bîgiu, s-ar putea obține mult mai ușor credite bancare și s-ar putea derula mai eficient diverse relații comerciale cu alte societăți.

 

 

 

Sursa: Opinia.

Posted by on March 28, 2014. Filed under ADMINISTRATIE,Breaking News,Buzău,Local,Ştiri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry