Tulcea – Primarul Chiriţă, drept în braţele DNA! Operaţiunea “Pământ pentru fata mea”

Chiriţă. Primar!

Chiriţă. Primar!

Viorel Chiriţă, primarul din I. C. Brătianu, este acuzat de conflict de interese, iar Virginia Roxana Dumitru Chiriţă, fiica primarului, este acuzată de fals în declaraţii, folosire de documente ori declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi de înşelăciune, anunţă presa locală.

De asemenea, Viorel Căulea, fost administrator de fermă, este acuzat de fals în declaraţii, complicitate la folosirea de documente ori declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi complicitate la înşelăciune, precizează Obiectiv.

Conform rechizitoriului:

Primarul Viorel Chiriţă, în exercitarea atri­buţiunilor de serviciu şi fără să fie emisă o hotărâre de Consiliu local sau să fie organizată vreo licitaţie publică, a încheiat un contract prin care Primăria a închiriat fiicei primarului, Virginia Roxana Dumitru Chiriţă, o suprafaţă de 37,5 ha, contra unei chirii anuale de 250 lei/ha. Ulterior, acest contract, împreună cu alte înscrisuri, a fost folosit de către Virginia Roxana pentru susţinerea cererii formulate în vederea obţinerii de fonduri în cadrul „Măsurii 112 – Instalarea tinerilor fermieri”

Posted by on February 4, 2014. Filed under ADMINISTRATIE,Breaking News,Local,Tulcea. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry